Hem Köpprocessen Köpa lägenhet Mäklare Om oss Blogg Kontakta oss Maila oss Ring oss

Kontakta oss för att köpa bostad Spanien

Kontakta oss

Att köpa bostad i Spanien är inte alltid lätt. Oavsett om du bara vill ställa en fråga, få tips och råd eller vill få hjälp med att att köpa eller sälja boende som lägenhet eller hus så kan du vända dig till oss. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig snarast. Under kontaktformuläret finner du fler sätt att kontakta oss för att köpa bostad Spanien.


(Lämna tom)

Ring oss

Om du är angelägen om att komma i kontakt med oss direkt så kan du ringa på +34 633 300 956. Ha i åtanke att vi ofta är ute på visningar och inte alltid kan svara i telefon när det ringer. Om vi inte svarar så lämna ett meddelande så ringer vi tillbaka till dig så fort vi kan.

Maila till oss

Om du inte vill vill slå oss en signal eller använda kontaktformuläret så går det givetvis bra att skicka oss ett mail. Du klickar bara här på e-postadressen [email protected] så svarar vi dig med vändande e-post.

Välkommen till kontoret i Spanien

Varför välja oss på HomenetSpain?

Det finns många mäklare som du kan anlita när du ska sälja eller köpa bostad i Spanien. Systemet fungerar inte riktigt på samma sätt som hemma i Sverige. Därför är det viktigt att du väljer en eller flera mäklare som går att lita på.

Med HomenetSpain får du följande:

  • En etablerad mäklare
  • Mer än 13 års erfarenhet av att sälja och köpa bostad i Spanien
  • Engagerade medarbetare
  • Hög servicegrad
  • Alltid personlig service

Här finns vi

Om du ska besöka oss så finns vi på plats i Fuengirola i Spanien. Adressen till vårat kontor är Calle Romero de Rocio 6. Använd gärna kartan för en mer detaljerad beskrivning över hur du hittar till oss.

Välkommen

Välkommen till vår hemsida som handlar om att köpa bostad i Spanien. Här finns information om vad man ska tänka på när man i färd med att skaffa ett hus, lägenhet eller annan boendeform i Spanien. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Kontakt

Homenetspain
Calle Romería del Rocío 6
Fuengirola

Epost: [email protected]

Telefon: +34 633 300 956

Nyhetsbrev

Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om den spanska bostadsmarknaden.

Länkar

Fråga oss

Vi finns här för dig och kan hjälpa dig med ditt bostadsköp. Vi har lång erfarenhet och djupa kunskaper om den spanska bostadsmarknaden. Ring eller maila oss så får du den hjälp du behöver.

Hitta din bostad i Spanien här

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)