Köpa bostad Spanien

Vi hjälper dig med att köpa bostad i Spanien

Om oss

Med mer än 10 år på den spanska solkusten, eller Costa del Sol som det heter på spanska och med flera hundra sålda hus och lägenheter har vi det som krävs för att du skall känna dig trygg med att hitta dina drömmars boende och köpa bostad i Spanien.

Det var en gång...

2008 fick vi, en vanlig familj från Tullinge med tre barn och en hund, möjligheten att prova på attbo ett halvt år i Spanien – eller ja vi tog chansen! Vi hoppade av ekorrhjulet och valde livskvalitet och ett behagligare tempo. Det kan du också göra!

Oavsett om du väljer att flytta till Solkusten med familjen eller bara vill få lite ljus och värme under den mörkar årstiden i Sverige och/eller investera för framtiden så finns HomenetSpain för Dig – hela vägen!

Vi gör jobbet åt dig

Det finns nästan lika många mäklare som bostäder till försäljning i Spanien vilket gör det oerhört svårt att finna det du söker. Det är därför du ska anlita oss - för att vi är erfarna och pålitliga och vi ser till att göra jobbet åt dig.

Köpa bostad Spanien

Homenetspain har alla kontakter som behövs, före, under och efter köpet! Vi har tillgång till hela marknaden - nyproduktion som befintliga objekt. Vi har kunskapen, erfarenheten och stor lokalkännedom och kontaktnät. Vi vill att du som ska köpa bostad i Spanien ska känna dig trygg under hela processen och veta att vi finns här även efter ditt köp!

Homenetspain hittar ditt drömboende efterdina behov och förutsättningar!

 

Välkommen

Välkommen till vår hemsida som handlar om att köpa bostad i Spanien. Här finns information om vad man ska tänka på när man i färd med att skaffa ett hus, lägenhet eller annan boendeform i Spanien. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Kontakt

Homenetspain
Calle Romería del Rocío 6
Fuengirola

Epost: [email protected]

Telefon: +34 633 300 956

Nyhetsbrev

Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om den spanska bostadsmarknaden.

Länkar

Fråga oss

Vi finns här för dig och kan hjälpa dig med ditt bostadsköp. Vi har lång erfarenhet och djupa kunskaper och av den spanska bostadsmarknaden. Ring eller maila oss så får du den hjälp du behöver.

Hitta din bostad i Spanien här