Hem Köpprocessen Köpa lägenhet Mäklare Om oss Blogg Kontakta oss Maila oss Ring oss

En kunnig och erfaren mäklare i Spanien

Om oss

Med mer än 10 år på den spanska solkusten, eller Costa del Sol som det heter på spanska. Och och med flera hundra sålda hus och lägenheter har vi det som krävs för att du skall känna dig trygg med att hitta dina drömmars boende genom att köpa lägenhet i Spanien eller annan boendeform.

Det var en gång...

Året var 2008 då en normal familj från Tullinge i södra delen av Stockholm, med tre barn och en hund fick möjligheten att prova på att bo ett 6 månader i Spanien – eller ja, chansen togs!

Familjen hoppade bokstavligen av det så kallade ekorrhjulet och valde ett liv med mer kvalitet i ett behagligare tempo. Något som också du skulle kunna göra genom att köpa bostad Spanien - vi hjälper dig såklart. Se till att anlita oss som är en kunnig och erfaren mäklare i Spanien!

Oavsett om du väljer att flytta till Solkusten med familjen eller bara vill få lite ljus och värme under den mörkar årstiden i Sverige och/eller investera för framtiden så finns HomenetSpain för Dig – hela vägen!

Teamet på HomenetSpain

Vi gör jobbet åt dig

Det finns nästan lika många mäklare i Fuengirola och Spanien som bostäder till försäljning i Spanien vilket gör det oerhört svårt att finna det du söker. Det är därför du ska anlita oss - för att vi är erfarna och pålitliga och vi ser till att göra jobbet åt dig.

Köpa bostad Spanien

Homenetspain har alla kontakter som behövs, före, under och efter köpet! Vi har tillgång till hela marknaden - nyproduktion som befintliga objekt. Vi har kunskapen, erfarenheten och stor lokalkännedom och kontaktnät. Vi vill att du som ska köpa bostad i Spanien ska känna dig trygg under hela processen och veta att vi finns här även efter ditt köp!

Homenetspain hittar ditt drömboende efter dina behov och förutsättningar!

Välkommen

Välkommen till vår hemsida som handlar om att köpa bostad i Spanien. Här finns information om vad man ska tänka på när man i färd med att skaffa ett hus, lägenhet eller annan boendeform i Spanien. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Kontakt

Homenetspain
Calle Romería del Rocío 6
Fuengirola

Epost: [email protected]

Telefon: +34 633 300 956

Nyhetsbrev

Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om den spanska bostadsmarknaden.

Länkar

Fråga oss

Vi finns här för dig och kan hjälpa dig med ditt bostadsköp. Vi har lång erfarenhet och djupa kunskaper om den spanska bostadsmarknaden. Ring eller maila oss så får du den hjälp du behöver.

Hitta din bostad i Spanien här

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)