Hem Köpprocessen Köpa lägenhet Mäklare Om oss Blogg Kontakta oss Maila oss Ring oss

En mäklare i Marbella med dig i fokus

En erfaren mäklare i Marbella med omnejd

Mäklare Marbella är kanske den vanligaste sökningen på Google när man ska köpa lägenhet i Spanien. Men det finns många fler attraktiva områden i Marbellas omnejd. Vi har objekt till salu i alla närliggande områden som Fuengirola, Estepona, Calahonda, Mijas med flera. 

Specialiserade på Marbellaområdet

Ska du köpa bostad i Marbellaområdet så kan vi hjälpa dig att hitta ett hus eller lägenhet som passar in på dina krav och önskemål. Vi har alltid en aktuellt och omfattande bas av objekt till salu. Du kan alltid söka på internet, men det är vi som är den bästa mäklaren på Costa del Sol, med andra ord en mäklare Marbella med dig i fokus.

Lång erfarenhet

Som du säkert redan känner till så finns det ett stort antal mäklare i Marbella, men många saknar erfarenheten av att köpa och sälja i Spanien och det är ganska vanligt att mäklaren inte kan den spanska kulturen eller språket. Det behöver förvisso inte vara ett hinder då man klarar sig bra med engelska, men att känna till det lokala, språk och kultur brukar ofta vara en fördel. Därför bör du alltid anlita någon som har lång erfarenhet av att köpa och sälja lägenheter och hus på den spanska solkusten. Katja Rise Carlqvist har grundat och driver mäklarfirman HomenetSpain sedan mer än 10 år tillbaka och har bott runt i området under lika lång tid, vilket ger dig en fördel som köpare av bostad i Spanien när du söker efter mäklare Marbella.

Mäklare Marbella

Med mer än 10 år på Solkusten och hundratals sålda bostäder har vi det som krävs för att du skall känna dig trygg med att hitta och köpa ditt drömboende med oss!

Objekt till salu

Besök vår hemsida för att se hus och lägenheter som är till salu just nu. Du är också välkommen att kontakta oss direkt här ifall du vill komma i kontakt med en erfaren mäklare i Marbella med omnejd.

Välkommen

Välkommen till vår hemsida som handlar om att köpa bostad i Spanien. Här finns information om vad man ska tänka på när man i färd med att skaffa ett hus, lägenhet eller annan boendeform i Spanien. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Kontakt

Homenetspain
Calle Romería del Rocío 6
Fuengirola

Epost: [email protected]

Telefon: +34 633 300 956

Nyhetsbrev

Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om den spanska bostadsmarknaden.

Länkar

Fråga oss

Vi finns här för dig och kan hjälpa dig med ditt bostadsköp. Vi har lång erfarenhet och djupa kunskaper om den spanska bostadsmarknaden. Ring eller maila oss så får du den hjälp du behöver.

Hitta din bostad i Spanien här

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)