Hem Köpprocessen Köpa lägenhet Mäklare Om oss Blogg Kontakta oss Maila oss Ring oss

Tips och reflektioner om nyproduktion

Nyproduktion mittemellan Marbella och Fuengirola

Den senaste tiden har det varit flera visningar av nyproduktion. Detdet är otroligt kul och spännande men det tar samtidigt mer tid i anspråk då visningar kan ta en timme, och inte helt sällan ännu längre. Därför kan det vara bra att ta del av lite tips och reflektioner om nyproduktion.

Olika faser för nyproduktion

Man skulle lätt kunna sägga att korvstoppning bara förnamnet av de olika faserna som kommer med nyproduktioner.

Dessa faser är:

  • planlösningar
  • materialval
  • byggkvalitet
  • mm.

Det man kan slås av är hur olika de personerna är som man träffar, som enbart jobbar med att sälja just sitt projekt, ganska ofta sitter de i ett enkelt litet bås och väldigt ofta kan de inte visa upp någonting mer än mycket fina bilder, skapade av proffsiga webbdesigners som verkligen säljer!

Många nyproduktioner på gång

Det finns säkert fler än 250 olika nyproduktionsprojekt på gång nu på Costa del sol av mycket varierande kvalité, läge och utbud. Enligt mig så ligger mycket av nyproduktionen på mindre attraktiva lägen, helt enkelt för det redan är bebyggt nära havet och staden, alla tomter är upptagna. Men ibland sticker det upp riktigt bra och unika projekt och här vill jag presentera ett par stycken.

Strand i Cabopino

Cabopino

I vackra Cabopino, med underbara fina stränder, söt liten marina, flera bra restauranger och 10 min med bil till Marbella ska det byggas ett så mysigt, vackert och lite mindre projekt med oslagbar utsikt mot bukten av Marbella, havet, bergen och naturen! Det ska bli 44 bostäder, markplan eller duplex dvs takvåning med takterrass. Alla erbjuds en privat liten pool på taket eller tomten. Det kommer bli mycket vackert och grönt, total 15 000 kvm med olivträd, jakarandaträd, körsbär och pinjeträd. En lagun liknande pool på 200 kvm med av natursten – det blir helt fantastiskt! Och så klart finns det ett spa med uppvärmd pool och gym. Men det är klart det är inte för alla - prislappen startar på 538 000 euro.

La Cala de Mijas

Ett annat nyproduktiosporjekt som man verkligen kan se fram emot att följa utvecklingen av är ett nytt projekt som lanserades i slutet av sommaren 2021 strax utanför den mycket populära gamla fiskebyn La Cala de Mijas. Det ligger otroligt vackert på en kulle 1 km från havet i sydväst, med underbar utsikt mot havet och den vackra omgivningen. Här erbjuds en lyxig resort med padelbanor, basket/fotbollsplan, putting green, gym och flera poolområden. Man behöver inte lämna området,men vill man det så når man den söta lilla byn på cirka 15 minuters promenad och där finns det gott om restauranger, tapasbarer och affärer, härlig strandpromenad - pris från 289 000 Euro.

Kontakta oss för guidning och vägledning för att just att hitta den perfekta bostaden till dig, oavsett om det är nyproduktion mittemellan Marbella och Fuengirola du är ute efter.

10 Jul 2022

Välkommen

Välkommen till vår hemsida som handlar om att köpa bostad i Spanien. Här finns information om vad man ska tänka på när man i färd med att skaffa ett hus, lägenhet eller annan boendeform i Spanien. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Kontakt

Homenetspain
Calle Romería del Rocío 6
Fuengirola

Epost: [email protected]

Telefon: +34 633 300 956

Nyhetsbrev

Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om den spanska bostadsmarknaden.

Länkar

Fråga oss

Vi finns här för dig och kan hjälpa dig med ditt bostadsköp. Vi har lång erfarenhet och djupa kunskaper om den spanska bostadsmarknaden. Ring eller maila oss så får du den hjälp du behöver.

Hitta din bostad i Spanien här

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)