Hem Köpprocessen Köpa lägenhet Mäklare Om oss Blogg Kontakta oss Maila oss Ring oss

Hur man blir den bästa mäklaren på solkusten

Den bästa mäklaren är vi

Ja det kanske är att ta i - men det är så det känns. På HomenetSpain har vi en mäklarkultur som präglas av en stark teamkänsla med individer som är erfarna, nytänkande, kunniga och engagerade. Det kanske därför inte är så konstigt att allt fler väljer att anlita HomenetSpain för att sälja eller köpa bostad i Spanien. Men hur man blir den bästa mäklaren på solkusten är svårt att svara på då varje individ har sin uppfattning, men vi vet i alla fall att alla som har anlitat oss har varit mycket nöjda med våra insatser. Så därför skäms vi inte att säga att vi är den bästa mäklaren i Marbella med omnejd.

Oavsett vilken verksamhet som bedrivs så brukar man säga att det är bra och engagerade medarbetare som bygger framgången. Vi kan inte annat än att hålla med för på HomenetSpain så finns världens bästa team! ...ja det kanske var att ta i men det är så det känns i alla fall.

Den bästa mäklaren är inte alltid den mest erfarna mäklaren.

God människokännendom

Som mäklare behöver du kunna vara mer än bara en mäkare som kan processen. Man måste vara en god människokännare som kan läsa av både säljare och köpare. Att ha en bra människokännedom är inte alla som har men det är något som såklart kan tränas upp, ja mer eller mindre i alla fall.

Våga vara visionär och inte visningsanordnare

Att sälja ett hus eller lägenhet bygger mycket på att utifrån människokännedom kunna anpassa visningar så att det faller den potentielle köparen i smaken. Det handlar förstås inte om att förvilla, utan om att lyfta fram det som just du kan tänkas värdera högre framför annat. Varför tala sig varm om söderläge, panoramafönster, det centrala läget om intressenten visar intresse för annat. Det är tyvärr ganska vanligt att mäklare i Spanien kör på med samma sätt att visa objekt och utgår från ett slags manus, istället för att läsa av vad den potentielle köparen sänder för signaler och utifrån det presentera objekt. Även detta är något man lär sig allt eftersom att bemästra.

en vision och affärsmöjlighet

Känsla för affärer

Många som är intresserade av att köpa hus eller lägenhet i Marbella, Fuengirola eller på någon annan plats på Costa del Sol i södra Spanien är alltmer intresserade affärsmöjligheten. Det är ganska vanligt att man inte kommer bosätta sig permanent och tänker hyra ut. Andra är intresserade av en eventuell värdeökning och hur en sådan kan maximeras.

Just det här med att framföra affärsmässiga fördelar och även hjälpa intressenten men en strategi för detta är något som är relativt nytt. Självklart är detta något som vi på HomenetSpain kan. Så, om du vill ha en mäklare som lyfter fram affärspotentialen och inte bara det visionära så är det oss du ska kontakta.

Just det här ämnet om affärsvisionen är något vi kommer att blogga vidare om i ett enskilt inlägg senare under året.

Den optimala sammansättningen

Som sagt tidigare i detta blogginlägg så är vi en mäklare som också ser affären i ditt intresse.

Man kan säga att vi kombinerar vår kunskap som fastighetsmäklare med följande:

  • Människokännedom
  • Vision
  • Affärsmöljighet

Kontakta oss för mer info

Vill du veta mer om hur vi skulle kunna hjälpa dig med att hitta ditt drömboende i Spanien så kan du gå till vår kontaktsida och fylla i formuläret där eller ringa oss på +34 633 300 956. Det går också bra att skicka maila oss till [email protected].

 

20 Jul 2022

Välkommen

Välkommen till vår hemsida som handlar om att köpa bostad i Spanien. Här finns information om vad man ska tänka på när man i färd med att skaffa ett hus, lägenhet eller annan boendeform i Spanien. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Kontakt

Homenetspain
Calle Romería del Rocío 6
Fuengirola

Epost: [email protected]

Telefon: +34 633 300 956

Nyhetsbrev

Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om den spanska bostadsmarknaden.

Länkar

Fråga oss

Vi finns här för dig och kan hjälpa dig med ditt bostadsköp. Vi har lång erfarenhet och djupa kunskaper om den spanska bostadsmarknaden. Ring eller maila oss så får du den hjälp du behöver.

Hitta din bostad i Spanien här

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)