Hem Köpprocessen Köpa lägenhet Mäklare Om oss Blogg Kontakta oss Maila oss Ring oss

Tips och reflektioner om att köpa bostad Spanien

Fräscha upp bostaden inför försäljning

Planlösning, läget vid stranden eller priset är faktorer som påverkar, men ibland behövs det ytterligare insatser, som att fräscha upp bostaden inför försäljning.

Ett lyft gör susen

Det blir alltmer vanligare att bostäder som ska läggas ut till försäljning behöver ett "lyft" för att bli ett ännu mer attraktivt objekt. Numera är det alltså inte tillräckligt med det perfekta läget, den optimala planlösningen, det bästa priset eller andra avgörande faktorer. 

Inredning och möblering blir avgörande

För inte så länge sedan så gav ägaren till bostaden på bilden oss i uppdrag att styla och fräscha till objeket inför försäljningen för att på så sätt skapa ett högre attraktionsvärde. Ägaren var väl inte så övertygad om att denna insats skulle kunna bli avgörande till hans fördel, men ägaren var samtidigt inte emot att ta till ytterligare metoder för att få till en försäljning med mersmak.

Fräscha upp bostaden

En studio i centrala Fuengirola

Bostaden som var en gullig liten studio som gick att finna i centrala Fuengirola, i kvarteret som kallas Pueblo Lopez, i en omtyckt och uppskattad bostadsrättsförening. Från denna punkt finns allt man behöver inom gångavstånd, såsom strand, butiker, restauranger och transport som tåget till och från Málaga som också passerar flygplatsen dit de allra flesta anländer till när dom kommer till den spanska solkusten. Den gulliga lilla studion är ett perfekt hem för den som vill bo centralt. Så genom att fräscha upp bostaden inför försäljning så skulle den kunna säljas snabbare och till ett högre pris.

Stylingprocessen - så här gick det till

Innan bostaden lades ut till försäljning tömdes den på alla nuvarande möbler och sedan så städades lägenheten ordentligt och skavanker fixades till och det målades och lagades lite här och där. Därefter inreddes bostaden med nya fina möjlber och dekoration vilket gav ett rejält lyft. Just det där med dekoration är något som alla kan göra mer eller mindre som ska sälja bostad i Spanien. Det allra vanligaste är att ställa fram en vas med nya och väldoftande blommor i, lägga på en fin duk på bordet eller att placera en inredningsdetalj på ett ställe där man vet den kommer att synas på under visningar.

Allt detta gav förstås studion en helt ny look, samtidigt som det charmiga kunde bibehållas vilket gjorde att det kändes som ett ljusare och trevligare hem.

Nu har den mysiga studion fått ny lycklig ägare och vi är så glada att ha fått varit med och hjälpt till med processen!

En trygg bostadsaffär med Homenetspain

Det är viktigt för oss att våra kunder ska känna sig trygga. Vi på HomenetSpain finns därför här för Dig och hjälper dig gärna genom hela processen när du ska köpa eller sälja bostad, från början till slut. Kontakta oss gärna om du vill få hjälp med att styla din bostad inför försäljningen.

Vill du få fler tips och reflektioner om att köpa bostad Spanien - hör av dig till oss genom att skicka epost till [email protected].

5 Aug 2022

Välkommen

Välkommen till vår hemsida som handlar om att köpa bostad i Spanien. Här finns information om vad man ska tänka på när man i färd med att skaffa ett hus, lägenhet eller annan boendeform i Spanien. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Kontakt

Homenetspain
Calle Romería del Rocío 6
Fuengirola

Epost: [email protected]

Telefon: +34 633 300 956

Nyhetsbrev

Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om den spanska bostadsmarknaden.

Länkar

Fråga oss

Vi finns här för dig och kan hjälpa dig med ditt bostadsköp. Vi har lång erfarenhet och djupa kunskaper om den spanska bostadsmarknaden. Ring eller maila oss så får du den hjälp du behöver.

Hitta din bostad i Spanien här

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)