Hem Köpprocessen Köpa lägenhet Mäklare Om oss Blogg Kontakta oss Maila oss Ring oss

En liten storstad i solen

Den lilla storstaden på solkusten

När man tänker på Málaga så tänker man oftast på en liten stad med en strand, men Málaga är sett till både yta och invånarantal en stor stad - ja, eller rättare sagt en liten storstad.

En större stad vid kusten

Med sina 39483 innevånare är det spaniens sjunde största stad och ligger mitt i Anadusiens vidsträcka kust där Medelhavet tar sin början. Málaga staden för den som vill ha en storstads alla fördelar med att stort utbud kulturella och kulinariska upplevelser, trånga gränder, bra shopping och framförallt närheten till en inbjudande strand. Och dessutom så finns den internationella flygplatsen Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol belägen i sydvästa delen av staden.

Det finns ofta lediga bostäder

I Málaga finns det alltid lediga lägenheter och hus. Hör av dig till oss om du vill veta mer om Andalusiens enda storstad vid stranden.

Är Málaga den enda staden med etiketten en liten storstad i solen, eller finns det fler sådana pärlor? Ja självklart finns det fler sådana städen utmed den spanska kusten. Lite längre österut i Andalusien ligger Almería.

11 Mar 2022

Välkommen

Välkommen till vår hemsida som handlar om att köpa bostad i Spanien. Här finns information om vad man ska tänka på när man i färd med att skaffa ett hus, lägenhet eller annan boendeform i Spanien. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Kontakt

Homenetspain
Calle Romería del Rocío 6
Fuengirola

Epost: [email protected]

Telefon: +34 633 300 956

Nyhetsbrev

Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om den spanska bostadsmarknaden.

Länkar

Fråga oss

Vi finns här för dig och kan hjälpa dig med ditt bostadsköp. Vi har lång erfarenhet och djupa kunskaper om den spanska bostadsmarknaden. Ring eller maila oss så får du den hjälp du behöver.

Hitta din bostad i Spanien här

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)